Εορτολογιο Σημερα / Giorth Shmera Eortologio Bhma Or8odo3ias Eidhseis News - * υπάρχουν και άλλες ημερομηνίες που γιορτάζει αυτό το όνομα.

Εορτολογιο Σημερα / Giorth Shmera Eortologio Bhma Or8odo3ias Eidhseis News - * υπάρχουν και άλλες ημερομηνίες που γιορτάζει αυτό το όνομα.. Το ipaidia.gr παρουσιάζει το σημερινό εορτολόγιο 08/6. Εορτολόγιο ημέρας, για να ξέρεις ποια ελληνικά ονόματα γιορτάζουν και σε ποιους να ευχηθείς. Τη μνήμη των αγίων μανουήλ, σαβέλ και ισμαήλ τιμά σήμερα, 17 ιουνίου, η εκκλησία μας. Ποιος γιορτάζει σήμερα, αύριο & επόμενες ημέρες. 14 ώρες 47 λεπτά.σελήνη 18.7 ημερών

Σήμερα, λοιπόν, κυριακή 18 ιουλίου είναι του αγίου αιμιλινού μάρτυρος. Πρόοδος του τιμίου και ζωοποιού σταυρού, οσιομάρτυρος ελέσης εν κυθήροις, αγίων εννέα μαρτύρων εν πέργη, αγίων επτά μακκαβαίων και μητρός σολομονής, αγία νεομάρτυς κασσάνδρα η τραπεζούντια. Σήμερα, τρίτη 13 ιουλίου είναι της οσίας σάρρας, οσίων ηλιοφώτων. Εορτολόγιο ημέρας, για να ξέρεις ποια ελληνικά ονόματα γιορτάζουν και σε ποιους να ευχηθείς. Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε κάθε μέρα στο email σας τα σημαντικότερα άρθρα του «σαν σήμερα.gr»

Eortologio 3 Ioynioy Poioi Giortazoyn Shmera Pagkosmia Hmera
Eortologio 3 Ioynioy Poioi Giortazoyn Shmera Pagkosmia Hmera from newsme.gr
Σήμερα πέμπτη 22 ιουλίου 2021, σύμφωνα με το εορτολόγιο στο armyvoice.gr είναι των: Άγγελος, αγγελής, αγγελική, άντζελα, άτζελα, άντζυ, αγγέλα, αγγέλλω, αγγελίνα , γαβριήλ, γαβρίλος, γαβρίλης, γαβριέλα, γαβρίλα, γαβριηλίτσα, γαβριλίτσα, αραβέλα, μιχαήλ. Ο παρών ιστοχώρος, saint.gr, είναι ιδιωτικός (προσωπικός), λειτουργεί αφιλοκερδώς και δεν έχει κερδοσκοπικό ή άλλο σκοπό. Σήμερα, λοιπόν, κυριακή 18 ιουλίου είναι του αγίου αιμιλινού μάρτυρος. Το ipaidia.gr παρουσιάζει το σημερινό εορτολόγιο 28/6. Δείτε ποιοί γιορτάζουν σήμερα 28 ιουνίου. Το ipaidia.gr παρουσιάζει το σημερινό εορτολόγιο 08/6. Μάθε ποιοι έχουν γιορτή σήμερα και πες χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν

Ελληνικο εορτολογιο με τον όρο ονομαστική γιορτή εννοούμε την ημερομηνία εκείνη που εμφανίζεται στα διάφορα ημερολόγια ανά τον κόσμο, και σημαίνει τον εορτασμό ενός συγκεκριμένου αγίου.

Καθημερινή ενημέρωση από το έθνος. Σήμερα, τετάρτη 30 ιουνίου είναι η σύναξις των αγίων 12 αποστόλων, καθώς και του αγίου μελίτωνος μάρτυρος. Τετάρτη 30 ιουνίου 2021 σήμερα και σύμφωνα με το εορτολόγιο τιμάται η σύναξις των αγίων 12 αποστόλων και είναι του αγίου μελίτωνος μάρτυρος. Δείτε ποιοί γιορτάζουν σήμερα 28 ιουνίου. Ο παρών ιστοχώρος, saint.gr, είναι ιδιωτικός (προσωπικός), λειτουργεί αφιλοκερδώς και δεν έχει κερδοσκοπικό ή άλλο σκοπό. Τη μνήμη του αγίου ιερομάρτυρος παγκρατίου τιμά σήμερα, 9 ιουλίου, η εκκλησία μας. Γερακίνα (γεράκης) ευέλπιστος (ευελπίστη) θεσπέσιος (θεσπέσης, θεσπέσια) ιέραξ (γέρακας, ιέρακας) ιουστίνος. Σήμερα πέμπτη 22 ιουλίου 2021, σύμφωνα με το εορτολόγιο στο armyvoice.gr είναι των: Σήμερα, κυριακή 8 νοεμβρίου, είναι η σύναξις των αρχαγγέλων και αγγέλων. Βρείτε τις γιορτές όλων των ελληνικών ονομάτων στο πλήρες, ενημερωμένο εορτολόγιο της athens voice. Γιορτάζουν, δηλαδή οι αιμιλιανός, αιμίλιος, αιμιλιανή, έμμυ, αιμιλία * υπάρχουν και άλλες ημερομηνίες που γιορτάζει αυτό το όνομα. Το ipaidia.gr παρουσιάζει το σημερινό εορτολόγιο 28/6. Ημέρα μνήμης για την γενοκτονία.

Εορτολόγιο ημέρας, για να ξέρεις ποια ελληνικά ονόματα γιορτάζουν και σε ποιους να ευχηθείς. Δειτε08 ιουλ 2021 | 06:00. Το ipaidia.gr παρουσιάζει το σημερινό εορτολόγιο 28/6. Ποιος γιορτάζει σήμερα, αύριο & επόμενες ημέρες. Απόστολος, τόλης, αποστόλης, αποστολία, λία, αποστολίνα, πολίνα, μελίτων, μελίτωνας, μελίτος, μελίτης.

Eortologio 2021 Giortes Ellhnikwn Onomatwn Ioylios
Eortologio 2021 Giortes Ellhnikwn Onomatwn Ioylios from www.eortologio.net
Ποιος γιορτάζει σήμερα, αύριο & επόμενες ημέρες. Αυτό σημαίνει ότι γιορτάζουν οι: Καθημερινή ενημέρωση από το έθνος. Γιορτάζουν, δηλαδή οι αιμιλιανός, αιμίλιος, αιμιλιανή, έμμυ, αιμιλία * υπάρχουν και άλλες ημερομηνίες που γιορτάζει αυτό το όνομα. Το ipaidia.gr παρουσιάζει το σημερινό εορτολόγιο 28/6. Το ipaidia.gr παρουσιάζει το σημερινό εορτολόγιο 08/6. Δειτε07 ιουλ 2021 | 06:00. Μάθε ποιοι έχουν γιορτή σήμερα και πες χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν

Τι γιορτή είναι σήμερα, πέμπτη 8 ιουλίου.

Ο άγιος ιερομάρτυς παγκράτιος καταγόταν από την αντιόχεια. Τι γιορτή είναι σήμερα, πέμπτη 8 ιουλίου. Άγγελος, αγγελής, αγγελική, άντζελα, άτζελα, άντζυ, αγγέλα, αγγέλλω, αγγελίνα , γαβριήλ, γαβρίλος, γαβρίλης, γαβριέλα, γαβρίλα, γαβριηλίτσα, γαβριλίτσα, αραβέλα, μιχαήλ. Τη μνήμη του αγίου ιερομάρτυρος παγκρατίου τιμά σήμερα, 9 ιουλίου, η εκκλησία μας. Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε κάθε μέρα στο email σας τα σημαντικότερα άρθρα του «σαν σήμερα.gr» Πρόοδος του τιμίου και ζωοποιού σταυρού, οσιομάρτυρος ελέσης εν κυθήροις, αγίων εννέα μαρτύρων εν πέργη, αγίων επτά μακκαβαίων και μητρός σολομονής, αγία νεομάρτυς κασσάνδρα η τραπεζούντια. Οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο saint.gr προσφέρονται προς τους επισκέπτες του αποκλειστικά. Σύμφωνα με το ελληνικο εορτολογιο το όνομα ευφημια γιορτάζει στις 11 ιουλίου ευφημια την ίδια ημέρα με το όνομα ευφημια έχουν γιορτή. Καθημερινή ενημέρωση από το έθνος. Γιορτάζουν δηλαδή οι απόστολος, τόλης, αποστόλης, αποστολία, λία, αποστολίνα, πολίνα, μελίτων, μελίτωνας, μελίτος, μελίτης. Δειτε08 ιουλ 2021 | 06:00. Απόστολος, τόλης, αποστόλης, αποστολία, λία, αποστολίνα, πολίνα, μελίτων, μελίτωνας, μελίτος, μελίτης. Ελληνικο εορτολογιο με τον όρο ονομαστική γιορτή εννοούμε την ημερομηνία εκείνη που εμφανίζεται στα διάφορα ημερολόγια ανά τον κόσμο, και σημαίνει τον εορτασμό ενός συγκεκριμένου αγίου.

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε κάθε μέρα στο email σας τα σημαντικότερα άρθρα του «σαν σήμερα.gr» 14 ώρες 44 λεπτά.σελήνη 27.7 ημερών. Δείτε ποιοί γιορτάζουν σήμερα 28 ιουνίου. Γιορτάζουν, δηλαδή οι αιμιλιανός, αιμίλιος, αιμιλιανή, έμμυ, αιμιλία * υπάρχουν και άλλες ημερομηνίες που γιορτάζει αυτό το όνομα. Σήμερα πέμπτη 22 ιουλίου 2021, σύμφωνα με το εορτολόγιο στο armyvoice.gr είναι των:

Eortologio Poioi Giortazoyn Shmera Pempth 15 Aprilioy Dimosio Gr
Eortologio Poioi Giortazoyn Shmera Pempth 15 Aprilioy Dimosio Gr from dimosio.gr
Πρόοδος του τιμίου και ζωοποιού σταυρού, οσιομάρτυρος ελέσης εν κυθήροις, αγίων εννέα μαρτύρων εν πέργη, αγίων επτά μακκαβαίων και μητρός σολομονής, αγία νεομάρτυς κασσάνδρα η τραπεζούντια. Ποιος γιορτάζει σήμερα, αύριο & επόμενες ημέρες. Τι γιορτή είναι σήμερα, πέμπτη 8 ιουλίου. Γερακίνα (γεράκης) ευέλπιστος (ευελπίστη) θεσπέσιος (θεσπέσης, θεσπέσια) ιέραξ (γέρακας, ιέρακας) ιουστίνος. Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε κάθε μέρα στο email σας τα σημαντικότερα άρθρα του «σαν σήμερα.gr» Ο προφήτης ελισσαίος καταγόταν εξ αβελμαούλ της γης μανασσή, ήταν υιός του πλούσιου αγρότου σαφάτ, από την κοιλάδα αβελμαουλά, ασκούσε το επάγγελμα του γεωργού και ήκμασε κατά το πρώτο ήμισυ του 9ου αιώνος π.χ. Βρείτε τις γιορτές όλων των ελληνικών ονομάτων στο πλήρες, ενημερωμένο εορτολόγιο της athens voice. Ελληνικο εορτολογιο με τον όρο ονομαστική γιορτή εννοούμε την ημερομηνία εκείνη που εμφανίζεται στα διάφορα ημερολόγια ανά τον κόσμο, και σημαίνει τον εορτασμό ενός συγκεκριμένου αγίου.

Διδάχτηκε την πίστη στον χριστό από τον απόστολο πέτρο και χειροτονήθηκε από τον ίδιο επίσκοπος ταυρομενίου.

Τι γιορτή είναι σήμερα, πέμπτη 8 ιουλίου. Πρόοδος του τιμίου και ζωοποιού σταυρού, οσιομάρτυρος ελέσης εν κυθήροις, αγίων εννέα μαρτύρων εν πέργη, αγίων επτά μακκαβαίων και μητρός σολομονής, αγία νεομάρτυς κασσάνδρα η τραπεζούντια. Απόστολος, τόλης, αποστόλης, αποστολία, λία, αποστολίνα, πολίνα * μελίτων, μελίτωνας, μελίτος, μελίτης. Δειτε07 ιουλ 2021 | 06:00. Τετάρτη 30 ιουνίου 2021 σήμερα και σύμφωνα με το εορτολόγιο τιμάται η σύναξις των αγίων 12 αποστόλων και είναι του αγίου μελίτωνος μάρτυρος. Γιορτάζουν δηλαδή οι απόστολος, τόλης, αποστόλης, αποστολία, λία, αποστολίνα, πολίνα, μελίτων, μελίτωνας, μελίτος, μελίτης. Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε κάθε μέρα στο email σας τα σημαντικότερα άρθρα του «σαν σήμερα.gr» Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε κάθε μέρα στο email σας τα σημαντικότερα άρθρα του «σαν σήμερα.gr» Σήμερα 27 ιουνίου γιορτάζουν οι πάντες: Ελληνικο εορτολογιο με τον όρο ονομαστική γιορτή εννοούμε την ημερομηνία εκείνη που εμφανίζεται στα διάφορα ημερολόγια ανά τον κόσμο, και σημαίνει τον εορτασμό ενός συγκεκριμένου αγίου. Σύμφωνα με το ελληνικο εορτολογιο το όνομα ευφημια γιορτάζει στις 11 ιουλίου ευφημια την ίδια ημέρα με το όνομα ευφημια έχουν γιορτή. * υπάρχουν και άλλες ημερομηνίες που γιορτάζει αυτό το όνομα. Δειτε08 ιουλ 2021 | 06:00.